Vores referencer

Julie Jahn, Espergærde

Superfin rådgivning og helt fair pris. Kvalitetsprodukter, virkelig dygtige folk og et fantastisk resultat, som vi glæder os over hver dag.

Cille Buch, Frederiksberg

Mine varmeste anbefalinger går til Ecowood. De laver de smukkeste gulve. Professionelle, håndværksmæssigt stolte og pålidelige. Jeg ville uden tvivl bruge dem igen. 

Familien Sandal, Gentofte

Vi har i september måned 2019 fået lagt nye gulve (massiv eg i sildebensmønster) 93m2 i hele stueplan, gennem Ecowood. Lukasz har gennem hele forløbet bistået med råd og vejledning på meget professionel vis.

Gutterne fra Ecowood var særdeles effektive og dygtige og gulvet er blevet super flot. Efter råd fra Lukasz har vi valgt at en oliebehandling inden en tokomponent ultra mat lak. Overfladen er stærk og let at vedligeholde.
Gulvet står snorlige, alle der kommer på besøg siger ”wow”. Stor ros til Lukasz og gutterne, som vi giver vores bedste anbefalinger!

Sussi & Jens Lyngholm, Åbyhøj

Efter at have været hos samtlige forhandlere i Århus som ikke havde det sildebensparket vi søgte, lykkedes det mig at finde Ecowood på internettet, som havde præsis det jeg ledte efter og så endda til en rigtig god pris. Efter gode råd og vejledning samt et Facetime opkald med Lukas tog vi chancen og købte det, og det har vi abselout ikke fortrudt, da det blev langt bedre end forventet.

Især fordi det skulle lægges på gulvvarme og her et år efter har gulvet ikke givet sig, hvilket vi var lidt bange for det ville. Desuden er sildeben med kliksysyem meget hurtigere at lægge.

Da vi nu skal til at bygge nyt hus er vi slet ikke i tvivl om hvor gulvet skulle købes.

Ecowood får vores varmeste anbefalinger.