Speciale i massive trægulve

Ecowood giver dig ægte trægulve og branchens bedste rådgivning

Mange års ekspertise

Ecowood Aps er et moderne gulvfirma med speciale i massive trægulve, ejet og ledet af Lukasz Tkacz.

Firmaets grundlægger har over 10 års erfaring inden for gulvbranchen. H blandt andet arbejdet som selvstændig gulvlægger, og derefter som sælger og teknisk konsulent for danske og tyske gulvproducenter.

Bæredygtige gulve

Firmaets målsætning er at udvikle og levere bæredygtige trægulve til kvalitetsbevidste kunder.

Vi elsker træ og vi ønsker, at det udnyttes bedst muligt. Derfor har vi valgt at arbejde med massive trægulve, som er slidstærke og kan holde i generationer.

Danmarks bredeste udvalg

Vores måde at arbejde på er helt enkel. Vi importerer direkte fra Europas bedste trægulvproducenter og leverer til private og professionelle kunder uden fordyrende mellemled.

Produktudvalget er stort – fra de små klassiske parketstave til de ekstra bredde, smukke planker. Vi har altid over 1.000 m2 gulve i forskellige dimensioner på lager til omgående levering.

Vi leverer og monterer

Ecowood har sin egen montageafdeling med dygtige håndværkere, der er specialister inden for lægning af sildebensparket, plankegulve og træterrasser. Vi klarer alle opgaverne fra levering til montering og behandling af dit gulv, så du kan få mest mulig glæde af dit gulv i mange år fremover.

“Jeg er fascineret af træ som byggemateriale, men har også stor respekt for naturen. Derfor er mit mål at levere produkter af højeste kvalitet fra ansvarligt forvaltede skove

Lukasz Tkacz

Her finder du Ecowood:

Kongevejen 60 (indkørsel fra Højvangen), 3480 Fredensborg

Åben kort i nyt vindue